5 raons per les quals necessites un consultor especialitzat en Salesforce

5 mins

Sigam realistes. Si rebéssiu una oferta, una entrevista o fins i tot una resposta per cada s...

Sigam realistes. Si rebéssiu una oferta, una entrevista o fins i tot una resposta per cada sol·licitud directa que feu a un possible empleador, la planificació de la carrera seria molt més fàcil. La realitat, però, és que tot i treballar en un mercat dirigit pels candidats, la competència pels millors treballs és encara extremadament alta. Fins i tot els millors socis de Salesforce podrien necessitar una mica d'ajuda per aconseguir la seva posició o projecte somiat.

Així que on aneu per a aquesta ajuda? Potser als més de 10.000 missatges que teniu a la vostra safata d'entrada que sonen així: "Feliç Any Nou, Maurizio! Vaig trobar el teu perfil a LinkedIn, i tens la habilitat XYZ que sembla perfecta per a un treball amb una increïble empresa Fortune 500, el millor lloc per treballar al comtat... blah, blah, blah".

Sí?

No.

Senzillament no.

Si voleu que alguna cosa es faci bé, heu de fer-ho vosaltres mateixos, i quan no pugueu, almenys contracteu un expert perquè ho faci per vosaltres. Aquí teniu 5 raons per seguir amb persones que coneixen el mercat laboral de Salesforce de dalt a baix:

 

1. Tenen la xarxa de contactes

 

L'ecosistema de Salesforce és gran, però alhora molt petit. Us enorgulleixeu de la vostra comunitat i sou prudents amb qui confieu el vostre futur. Per assegurar un treball en aquest ecosistema, heu de treballar amb un caçatalents especialitzat en Salesforce. Els seus clients els veuen com a experts respectats en el seu espai. D'aquesta manera, us presenten com una solució a un problema empresarial, en comptes de simplement un CV per ocupar una vacant de treball.

 

2. No us proposaran per a un projecte que no valgui la pena el vostre temps

 

Si una posició no afegirà valor a les carreres dels nostres candidats, no la acceptarem. Final de mes o no, els caçatalents especialitzats miren a llarg termini. El guany a curt termini de fer una col·locació en un projecte que no farà feliç al vostre candidat no val la pena, independentment de com pugui semblar bona la tarifa. Un especialista serà honest sobre quina empresa o projecte us portarà al següent nivell a la vostra carrera de Salesforce i quins heu de evitar.

 

3. No us preguntaran si podeu "fer Apex" si sou arquitecte

 

Escoltem massa històries de candidats proposats per a rols que semblen ser per a les seves habilitats de Salesforce, però descobreixen a la entrevista que és per a alguna cosa completament diferent. Amb un caçatalents especialitzat, això senzillament no passa. Sabem on encaixa cada persona en les implementacions de Salesforce i quin paper juguen. Espereu perspectives adaptades d'agents que realment saben què feu.

 

4. Consell sobre el desenvolupament professional

 

Amb l'aparició constant de noves tecnologies i certificacions, hi ha moltes vies a explorar. Tenir algú al vostre costat amb una visió holística del mercat és vital. Poden oferir consells sobre quines tecnologies estan emergint i sobre quines certificacions o industries centrar-se. Els agents especialitzats poden oferir aquesta informació fàcilment, perquè sabem què està en demanda.

 

5. Associació a llarg termini

 

La rotació de personal a les agències de reclutament sol ser alta. No obstant això, els reclutadors especialitzats de les agències romanen més temps en el seu treball que els generalistes. Això és degut a que hi ha un efecte d'interès compost quan construeixes continuament una xarxa en una àrea. L'últim que voleu és haver de trobar un nou agent cada vegada que necessiteu una feina. Trobeu algú especialitzat, que hi sigui per al llarg termini, i tindreu el vostre propi Jerry Maguire que us mostrarà els diners durant anys.

 

Així que, si això us ha fet voler trobar un soci especialitzat en qui podeu confiar, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi. Treballant amb clients de tot el món, el nostre experimentat equip de Salesforce aquí a MA us pot ajudar a trobar el projecte o l'empresa perfectes.

 

Per estar al dia de les nostres últimes posicions a Salesforce, registreu-vos al nostre portal de candidats o veieu les últimes posicions.