Com mantenir-se actualitzat en l'espai laboral de Salesforce

3 mins

Tant professionals com empreses s'enfronten a la incertesa de què portarà el 2021. Hi ha mol...

Tant professionals com empreses s'enfronten a la incertesa de què portarà el 2021. Hi ha moltes coses que no podem controlar, però el que sí que podem i hauríem de fer és desenvolupar les nostres pròpies capacitats.
 
Com a consultor de Salesforce, se m'pregunta diàriament experts de tots els nivells en l'ecosistema per consells professionals: Què ve a continuació? Hauria de esperar abans de canviar de feina? És savi no fer-ho?
 
Qui podria haver predit el que estem enfrontant avui? Les coses poden canviar en un parpelleig, però això no vol dir que siguem impotents davant les adversitats d'aquest món. Tenim el poder de preparar-nos. Què significa això en el context de l'ecosistema Salesforce? No et quedis atrapat en un rol on no veus cap futur de creixement i desenvolupament. Ara és el moment perfecte per adquirir habilitats en allò que és més demandat al mercat. D'aquesta manera, estaràs preparat per a diversos escenaris que poden succeir:

  1. Vols trobar una feina millor. Estàs preparat per sortir al mercat oferint el que més necessita.
  2. El teu actual empleador està planejant retallades a causa de la recessió. Estàs davant de la competència, havent adquirit habilitats molt demandades.
  3. Canvi en les circumstàncies personals. Això pot ser una reubicació, parella, fills... el que vulguis. El teu coneixement i experiència t'acompanyen on vulguis anar, facis el que facis, i només pot ajudar-te a assegurar la teva pròxima / millor feina.

Com va dir Alexander Graham Bell: "Abans de tot, la preparació és la clau del èxit."
 
Naturalment, la propera pregunta que ve al cap és: Què és el que està de moda ara? Què estan buscant les empreses?
 
Bé, avui és el teu dia de sort perquè has decidit llegir-me!
 
Aquí teniu les principals àrees de carrera de Salesforce que ja hem observat amb una creixent demanda:

Així que, quin és el millor moment per començar a formar-te i ampliar el teu conjunt de habilitats? No hi ha millor moment que ara. De debò. Si alguna cosa, els temps difícils que hem viscut i encara estem vivint ens han ajudat a redefinir les nostres prioritats i a centrar-nos en el que és realment important i ens fa feliços. I si créixer en l'ecosistema Salesforce és una d'aquestes coses, no dubtis a posar-te en contacte.