MA guardonada amb la medalla de platí d'EcoVadis per sostenibilitat 2021

1 min

Estem orgullosos de rebre la qualificació de Platí per la sostenibilitat d'EcoVadis, el prov...

Estem orgullosos de rebre la qualificació de Platí per la sostenibilitat d'EcoVadis, el proveïdor més fiable del món de qualificacions de sostenibilitat empresarial, pel segon any consecutiu.

 
A MA, tenim forts compromisos per millorar la nostra sostenibilitat i, des de 2019, hem estat avaluats per EcoVadis cada any per obtenir visibilitat dels nostres esforços i identificar on i com podem millorar la nostra qualificació. 
 
Gràcies als nostres esforços continus, hem assolit una puntuació més alta any rere any i ens hem situat en el 1% superior de les empreses avaluades per EcoVadis des de 2020.
 
Amb una puntuació de 77/100, la nostra qualificació de Platí d'EcoVadis és la mitjana obtinguda en totes les cinc àrees avaluades, incloent-hi Medi Ambient, Treball i Drets Humans, Ètica i Impacte en la Sostenibilitat de la Compra.
 
Estem encantats amb la nostra puntuació d'enguany i continuarem revisant les nostres polítiques i pràctiques d'acord amb els elements de millora identificats per EcoVadis al llarg del 2022.