MA guardonada amb la qualificació 'Platí' per EcoVadis per sostenibilitat

3 mins

MA, proveïdor europeu de personal tècnic, ha assolit la nova qualificació platí a les avalua...

MA, proveïdor europeu de personal tècnic, ha assolit la nova qualificació platí a les avaluacions de RSE de l'EcoVadis, situant l'empresa en el 1% superior del seu sector.

  • Puntuació global del 77% a les avaluacions de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) de l'EcoVadis
  • Puntuació del 80% en medi ambient, drets laborals i humans, i ètica
  • Assoliment d'un rendiment avançat en 3 de les 4 categories

 

Després de rebre l'estatus de 'or' el 2019, la qualificació platí pel 2020 reconeix l'compromís continu de MA en la millora constant de la seva sostenibilitat a tots els àmbits comercials.

Els analistes de sostenibilitat de l'EcoVadis avaluen la qualitat dels sistemes de gestió de la sostenibilitat d'una empresa a través de les seves polítiques, accions i resultats basats en estàndards internacionals com l'Índex de Reportatge Global (GRI), ISO 26000 i els principis rectors del Pacte Mundial. L'avaluació examina quatre àrees clau: medi ambient, drets laborals i humans, ètica i aprovisionament sostenible. (Quin és el procés d'avaluació de l'EcoVadis, 2021)

Fins a la data, l'EcoVadis ha avaluat més de 50.000 socis comercials arreu del món, mitigant el risc per a algunes de les organitzacions més grans del món, alhora que impacta positivament en els entorns, fomenta la transparència i impulsa la innovació. (Què és l'EcoVadis, 2021)

MA estableix l'estàndard amb les seves mesures per reduir les emissions de CO2, el consum d'energia i els residus amb una 'política excepcional' sobre compromisos i objectius en importants qüestions ambientals.

Les forces de MA inclouen les seves mesures per promoure la inclusió de gènere i minories al lloc de treball i posar el benestar mental i físic al capdavant amb un programa de benestar de sis mesos que es centra en diferents aspectes del benestar: salut mental, nutrició, passió i propòsit, son, benestar financer i benestar físic.

I amb la seva política de llicència parental, que proporciona als cuidadors principals (mare, pare o adoptant principal) 16 setmanes de llicència parental remunerada al 100% del seu salari, MA lidera el camí a la indústria de la contractació permetent als pares un accés major a llicència remunerada mentre es tracten qüestions clau com la bretxa salarial de gènere, els drets iguals per als pares adoptants i encoratjar els pares a prendre llicències prolongades.

Amb una avaluació regular dels proveïdors també en marxa, MA esforça a reflectir l'avaluació d'EcoVadis de la seva cadena de subministrament per donar suport encara més als objectius i compromisos de sostenibilitat.

 

Quant a MA

MA ofereix solucions de personal tècnic a empreses d'arreu d'Europa, incloent-hi reclutament permanent, contractació de personal i serveis de nòmina.

MA treballa amb una àmplia gamma d'empreses innovadores, des de start-ups tecnològiques fins a organitzacions líders a nivell mundial, connectant-les amb especialistes en SAP, ERP, Microsoft, CRM, BI, Big Data, Infraestructura i Cloud, Ciberseguretat i Desenvolupament.