Montreal Associates anuncia un important rebranding amb nou nom i lloc web

5 min

Montreal Associates ha revelat una imatge totalment nova, incloent un nou nom, un nou logoti...

Montreal Associates ha revelat una imatge totalment nova, incloent un nou nom, un nou logotip i un lloc web com a part d'una important iniciativa de rebranding.

Londres (Regne Unit), Barcelona (Espanya) 11 de novembre de 2020

Montreal Associates, proveïdor de solucions de selecció de personal tecnològic, ha experimentat un important rebranding per reflectir el creixement de l'empresa a tota Europa i una reorientació de la missió i visió. Al cor d'aquest rebranding hi ha el nou logotip, una representació de la indústria tecnològica, i una abreviació del nom de l'empresa.

David Thuillier, CEO de MA, explica: "El rebranding ha proporcionat una plataforma per reflectir el creixement de les ofertes de serveis i la presència al mercat, mostrar la nostra feina amb les comunitats de candidats i clients de tecnologia a tot Europa i, el més important, reflectir la cultura accessible i centrada en les persones de MA".

El rebranding inclou un redisseny complet de 360 graus del logotip de l'empresa, gràfics, lema, lloc web, declaracions, valors i nom. Els nous actius de la marca de MA inclouen colors vibrants i càlids, una tipografia en negreta més suau i senzilla i imatges "darrere les bastidores" que proporcionen una visió accessible de les solucions que MA ofereix i la comunitat amb la qual col·labora.

El disseny del nou logotip celebra la història de la tecnologia, la indústria a la qual MA ha estat proporcionant selecció de personal durant més de 40 anys, amb el codi binari com a base per a formar la forma del logotip de MA. La nova identitat de MA necessitava retre homenatge a la dedicació de l'empresa a la indústria tecnològica i la seva comunitat tecnològica de clients i candidats. El flux suau del logotip i els nous colors vibrants capturen ara la veritable essència de la cultura de MA i la seva gent: enèrgica, creativa, motivada, fiable, honesta i natural.

La millor manera de mostrar el nou MA és a través de les connexions que MA ha establert amb els seus clients i candidats, i les innovacions que aporten com a resultat. MA pot parlar de les seves col·laboracions i els llocs que ha cobert, però la part més poderosa i gratificant que MA vol destacar són els resultats i les innovacions que els seus candidats i clients aconsegueixen junts.

La nova missió de MA és oferir una gamma de solucions especialitzades de selecció de personal i crear relacions duradores amb responsabilitat, curiositat i un toc humà. En el futur, la visió de MA és connectar persones curioses que creguin en la tecnologia per crear un futur sostenible, responsable i més intel·ligent.

 

Sobre MA

MA ofereix solucions de selecció de personal tecnològic a empreses de tot Europa, incloent selecció permanent, personal temporal i serveis de nòmina.

MA treballa amb una àmplia gamma d'empreses innovadores, des de start-ups tecnològiques fins a organitzacions líders a nivell mundial, connectant-les amb especialistes en SAP, Salesforce, Microsoft, altres solucions ERP i CRM, BI i Big Data, Infraestructura i Cloud, Ciberseguretat i Desenvolupament.